Välkommen

till

HealerConny

                    

Mitt namn är Conny Olsson, född den 24 april 1952 i Sunne, bor fortfarande kvar på samma ort.

Den första andliga aktivitet jag var med om, hände 1977. Min dåvarande svärfar hade en gammal jordbrukshäst jag blev god vän med. En kväll jag kom dit, så hördes hästen tydligt i stallet, det var lite ovanligt, jag gick in. Familjen satt i köket, jag sa att hästen var orolig i stallet. Det blev helt tyst, sen sa svärmor, nödslakten var här i eftermiddag..

Detta skrämde mej länge innan jag fick förklaringen.

 

1996 träffade jag en tjej som var medial,så jag fick förklaringen till det hela. Det var en "hälsning" till mej.

Året därpå sa hon en dag att jag skulle "känna efter" vart hon hade värk i ryggen. Trodde det var ett skämt, men provade. Jag kände värme på dom ställen värken fanns. Hon sa till mej att lägga mina händer där hon hade värk, varpå hon senare blev bättre.

Detta gjorde att jag "övade" att känna efter värk så fort chansen gavs med människor, tills jag pratade med en god vän på telefon och fick för mej att testa på distans. Blev förvånad när jag precis kunde beskriva vart det var värk/fel, genom att tänka mej personen framför mej och "känna efter fel". Det kändes precis som personen stått framför mej.

Senare kom den nog största överraskningen. Jag kunde plötsligt "se" vart det var fel i kroppen. Trodde först inte mej själv, men vad jag "såg" stämnde bra med verkligheten, så det var bara att inse att jag fått en stor gåva. Numer så använder jag denna förmåga endast för "att se" vart energierna går under healingen, enär det många gånger hände att jag "plockade upp" ställen där det idag inte är någon värk/fel, vilket var förvirrande för "personen i fråga".

 

Detta är i stora drag bakgrunden till det jag är idag.

 

Det händer ibland att det kommer budskap eller andebesök under healingen, så då är det bara att framföra det budskap den besökande anden vill ha hjälp att förmedla.

 

Jag håller även på en del med att hjälpa andar i sk hemsökta hus. Detta är ett mycket intressant område att arbeta med. Många gånger får man "besök" hemma av dem där dom kommer och tackar för hjälpen, ibland får man också blommor av dem.

 

Det finns så många olika sorters healing, beroende på vilka kurser man gått! Jag har inte gått några "jordiska" kurser. Så därför har jag inget namn på min healing, enär jag fått min utbildning direkt från dom andliga guiderna/läkarna. Jag tycker det är konstigt att det finns så många varianter på samma sak, enär alla energier kommer från samma källa, vilken jag får min utbildning ifrån.

 

 

 

      VIKTIGT! Healing är ett komplement till  läkarbesök och därför ska Du alltid besöka läkare vid sjukdom.

      Likaså får Du EJ sluta med medicin utskriven av läkare, utan att denne först ändrat din dosering, eller

      att läkaren har helt tagit bort, eller gett Dig en ny medicin.